Hirdetés

Egy delfin Budapesten: Jótékonysági vetítés a Suhanj! Alapítvány javára

|

Ha az Egyesült Államokban a fogyatékkal élők új lehetőségei kerülnek szóba, mostanában mindenki ugyanarra gondol: egy Winter nevű delfinre, aki néhány évvel ezelőtt igazi médiaszenzációvá vált.

Hirdetés

    – A világot meg lehet változtatni, és mindenki maga is tehet érte, hogy jobb legyen a saját és a többiek világa – mondta Kovács Patrícia színésznő, aki a Suhanj! Alapítvány egyik vezetője, és a Delfines kaland magyar változatának elkészítésében is közreműködött: Phoebe-nek, az egyik delfinápolónak kölcsönözte a hangját. – Minden olyan történet, mint amilyen ez a szerethető film is, segít abban, hogy kicsit más szemszögbõl nézzünk rá a problémáinkra, és segít abban, hogy elõre lendüljünk. Mélyen hiszek abban, hogy nincsenek leküzdhetetlen akadályok. További részletek a Suhanj! Alapítvány facebook oldalán találhatóak: www.facebook.com/suhanjalapitvany. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.