Hirdetés

Egy Halálos iramban-Jurassic Park crossovertől ti is eldobnátok az agyatokat?

|

Az autós széria színésznője, Jordana Brewster szerint szórakoztató lenne összeereszteni a két franchise-t.

Hirdetés

A napokban elmélkedtünk azon a franchise forgatókönyvírójával együtt, hogy az egyszerre forgatott Halálos iramban 10 & 11 filmekkel vajon tényleg pont kerül-e a saga végére, vagy végül a stúdiót meggyőzi az a temérdek mennyiségű pénz, amit Vin Dieselék a konyhára hoznak. A rajongók természetesen ezerféleképpen el tudnák képzelni a franchise folytatását, és ezek a teóriák és generált pletykák természetesen eljutnak a színészek fülébe is.

Hirdetés

Jordana Brewster, aki már a legelső 2001-es film óta a franchise-nál van, leginkább azért harcol mostanában, hogy a Halálos iramban női karakterei kapjanak egy különálló fejezetet. Ugyanakkor, elmondása szerint az is rettentően szórakoztató lenne, ha megvalósulna az egyik rajongói pletyka, amiben Dom Torettóékat összeengednék a Jurassic Park dinóival. Csak képzeljük el, ahogy a gonoszok által génfejlesztett T-Rex lesprinteli Toretto autóját…

Elvileg nem lenne akadálya a crossovernek, tekintve, hogy mindkét franchise a Universal stúdió bevételeit szaporítja, de szerencsére egy nagyon fontos tényező minden bizonnyal még sokáig útját állja ennek a legendás összecsapásnak: ez pedig a már említett pénz. Mind a Jurassic Park, mind a Halálos iramban filmek igazán költségesek, a kettő összeeresztése pedig papíron hiába mutathatna jól, az exponenciálisan megugró költségek miatt egyelőre biztos elhessegetik a gondolatot. Persze ha már nemcsak Brewster, hanem mondjuk maga Vin Diesel is elkezdene kardoskodni az ötlet mellett, lehet minden ellenérv repül a kukába, és megkapják azt a bizonyos zöld lámpát. Ti mit szólnátok egy ilyen szentségtöréshez, amihez Brewster szívesen asszisztálna?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.