Hirdetés

Egy ismert arccal erősített a 30 ezüst folytatása

|

A színész egy titokzatos tech milliárdost fog alakítani az HBO sorozatában.

Hirdetés

Kevés feleslegesebb folytatást tudunk elképzelni a 30 ezüstnél, de az HBO mégis berendelte a következő évadot idén februárban. A sorozatról mi is megemlékeztünk, mely ígéretesen indult, hogy aztán belesüppedjen a latin-amerikai szappanoperák mélységébe, teljesen kiherélve a központi rejtélyt.

Hirdetés

Az HBO, valószínűleg a spanyol nyelvű tartalom miatt, mégis esélyt adott a javításra a készítőknek, a második évad első nagyobb castingja pedig tényleg hatalmasat szól, mivel Paul Giamatti (Milliárdok nyomában, A csodálatos Pókember 2) csatlakozott a projekthez. A színész igazi veterán a szakmában, és a jelenléte talán azt vetíti előre, hogy a folytatás már a témának megfelelő komolysággal fog elkészülni.

Giamatti egy Christian Barbrow nevű figurát alakít majd, aki sci-fi íróként vált tech milliárdossá, és közben a Testvériség nevű titkos társaságot is vezeti. Hogy pontosan miként fog kapcsolódni Vergara atyáékhoz, azt csak a második évadból fogjuk megtudni.

Ti belenéztek majd a folytatásba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.