Hirdetés

Egy Pókembert játszó színész csalódott, amiért a Nincs hazaút alkotói nem hívták

|

Öreg pók, nem vén pók.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazautat rengeteg pletyka övezi azzal kapcsolatosan, hogy vajon tényleg feltűnik-e majd benne a két korábbi élőszereplős Pókembert alakító Andrew Garfield és Tobey Maguire. Kevesen tudják viszont, hogy a hálószövő kezes-lábasát legelőször még 1977-ben Nicholas Hammond öltötte magára a CBS amerikai tévécsatornán futott, mindössze két évadot megélt The Amazing Spider-Man című tévésorozatban (noha a karakternek volt már egy rövid felbukkanása a The Electric Company című gyerekműsorban). A sorozat kaszája után a '80-as években bár szó esett arról, hogy egy esetleges filmben feltámasztják a közkedvelt hálószövő eme változatát, azonban ez végül sosem következett be. 

Hirdetés


A Nincs Hazaút multiverzumokon átívelő története mindazonáltal remek lehetőséget tartogatott volna arra, hogy a Marvel Studios és a Sony akárcsak egy rövidke cameo erejéig megemlékezzenek Hammond örökségéről, aki a The Hollywood Reporternek adott interjújában elmondta, kissé csalódott amiért meg sem fordult az alkotók fejében, hogy esetleg megkeressék őt a potenciális visszatérését illetően.

"Azt gondolom, hogy hatalmas móka lett volna. Nagy reményeket fűztem ahhoz, hogy majd valamikor tényleg felkeresnek, de sajnálatos módon erre sohasem került sor."

A beszélgetés során persze szóba került az aktuális Pókembert alakító Tom Holland teljesítménye is, melyet Hammond igencsak meglepő szavakkal illetett: 

"Tom Holland inkarnációja hasonlít talán a leginkább mindahhoz, amit mi csináltunk anno. Amennyire csak lehetett mindig igyekeztünk egy valódi hétköznapi srác szemszögéből megközelíteni a figurát, akit látva szinte meg is feledkezel róla, hogy rendelkezik ezekkel a különleges képességekkel, miközben követed Peter történetét." 

Szerintetek a Sony és a Marvel Studios tényleg hatalmas ziccert hagytak ki azzal, hogy nem kérték fel a 71 éves Hammondot, hogy öltse ismét magára a régi pókszerkóját?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.