Hirdetés

Egy új film a Marvel 3.fázisában!

|

Kevin Feige nem rég beszélt a Vasember 3-ról és a Bosszúállók 2-ről, most pedig egy további filmtervről...

Hirdetés

Az új karakter nem más, mint Dr.Strange! A külön filmjére sokan vágytak már, de a Comic Con-on még nem jelentették be. Egészen idáig. "Ő egy nagyszerű karakter, eredeti jellege van, teljesen más mint bármi, amit eddig csináltunk."


Története szerint Stephen Strange briliáns és arrogáns idegsebész volt, akinek karrierjét egy autóbaleset törte derékba, mivel kezei idegi károsodást szenvedtek. Ezután Dr. Strange még a szikét sem tudta tartani. Elcsüggedt, mivel kipróbált minden gyógymódot, de sikertelenül. Végül hallott a Tibetben található Ősi Egyről. Strange elutazott, hogy találkozzon a varázslóval, a csoda esélyével. Egy fájdalmas utazás után be kellett bizonyítania, hogy méltó. Strange leleplezett egy összeesküvést, ami meg akarta ölni az Ősi Egyet, így megmentette a bölcs életét, aki tanítványának fogadta. Miután Strange kitanulta a varázslást, visszatért New Yorkba. Különcnek tartják, ő a Föld Legfőbb Varázslója.

Tud gondolatot olvasni, dimenziókapukat nyitni és varázsolni. Felszerelése között van Agamotto Szeme (távolbalátásra és tisztánlátásra képes), Agamotto Kristálygömbje (a Gömbvilágra képes kaput nyitni), Vishanti Könyve (A legősibb varázskönyv) és a Levitáció Köpenye (Lebegésre képes a viselője, súlyhatárai ismeretlenek).

Mivel ő is arrogáns és Stark is, mekkora párbeszédek lesznek ott...Illetve érdekes lehet, hogy eddig a 3.fázisban nincsenek folytatásfilmek... Az 1.fázisban 5+1 film volt, a 2.-ban 4+1. A 3.-ban eddig van a Hangya és Dr. Strange. Elkészülhet a Planet Hulk, illetve trilógiává bővülhet Thor és Amerika Kapitány története és a Galaxis Őrzői is kaphat 2.részt. Mi lesz Vasemberrel? Vagy esetleg újabb karakterekkel? A 4.fázisban lesz már csak helyük(ha egyáltalán eljutunk addig)?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.