Hirdetés

Egyetlen évad után kaszálták A Da Vinci-kód előzménysorozatát

|

A The Lost Symbol nem találta meg a nézői bázisát, így a Peacock nem rendeli be a folytatást.

Hirdetés

2021 szeptemberében rajtolt el a The Lost Symbol, mely Dan Brown híres professzorának, Robert Langdonnak az előzménytörténetét mesélte el. 4 hónappal később pedig már az is biztos, hogy ebben a formában nem folytatódik a széria a Peacock nevezetű streamingplatformon.

Hirdetés

Bár A Da Vinci-kód 2006-ban masszív sikernek bizonyult, majdnem 1 milliárd dollár bevétellel, és pozitív visszajelzésekkel, az Angyalok és Démonok, valamint az Inferno sem tudott a nyomába érni az első filmadaptációnak (ami egyébként a széria második könyvét dolgozta fel). Az Inferno már annyira szerényen teljesített, hogy azzal le is zárultak a kapuk a negyedik film előtt.

Racionális döntésnek bizonyult, hogy a franchise-t sorozatként folytassák, de a The Lost Symbol sem tudott kitörni a folytatásokra vetődött árnyékból. Az sem segített, hogy a zseniális Tom Hankset a viszonylag ismeretlen Ashley Zukerman váltotta, aki láthatóan nem bír akkora bevonzóerővel, mint a filmes kollégája.

A 10 részt megért első évaddal tehát véget ért is a sorozat, és erősen kérdéses, hogy a közeljövőben kapunk-e Robert Langdontól bármilyen történetet a nagyvásznon vagy a kisképernyőn. Ti sajnáljátok a sorozat elkaszálását?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.