Hirdetés

Megérkezett az első előzetes A Da Vinci-kód előzménysorozatához

|

Ezúttal sorozat formájában tér vissza Robert Langdon.

Hirdetés

A sokáig csak Langdon név alatt futó, de végül Dan Brown's The Lost Symbol címet kapó széria ahogyan azt sugallja is, Az elveszett jelkép c. kötetet veszi majd alapul, annyi változtatással, hogy míg Brown 2009-es regénye A Da Vinci-kód után játszódik, a széria a fiatal Langdon kalandjaira fókuszál, aki még évekre van attól, hogy megfejtse a világ leghíresebb polihisztorának titkát. Ebből pedig értelemszerűen következik, hogy bár a mozifilmekben Tom Hanks formálta meg a harvardi professzort, ezúttal egy másik színész, Ashley Zukerman (Utódlás) alakítja majd. Ehhez érkezett most meg az első előzetes.

Hirdetés

A történet szerint Langdon elindul felkutatni az eltűnt mentorát, miközben egy halálos kirakós közepébe csöppen. Nemsokkal később megjelenik a CIA is, akik felkérik, hogy dolgozzon együtt a különleges alakulatukkal - Langdon pedig időközben felfedez egy hátborzongató összeesküvést.

A sorozat írója és vezető producere Daniel Cerone (Dexter, A mentalista) lesz, Brown vezető producerként vesz rész a szériában, a filmeket rendező Ron Howard pedig a produkciós cégével (Imagine Entertainment) száll be a munkálatokba. Premierdátum egyelőre még nincs, de valamikor az idén debütál majd a Peacock streamingszolgáltatón.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.