Hirdetés

Egyre bővül az Oblivion szereplőgárdája

|

A korábban Horizons néven is futó poszt-apokaliptikus sci-fi már megszerezte magának Tom Cruise-t húzónévként, viszont nem lenne igazi nagy költségvetésű mozi, ha csak vele próbálnák eladni a filmet.

Hirdetés

Januárban a Quantum csendjéből és a Hitmanből ismert Olga Kurylenko, illetve a kevésbé ismert, brit származású Andrea Riseborough csatlakozott a Joseph Kosinski (Tron: Örökség) által rendezett Oblivionhoz. Előbbi a főhős felhők közt élő szerelmét alakítja, míg utóbbi a kísértést fogja megtestesíteni. 

Az elmúlt héten pedig újabb két név került napvilágra a szereplőgárdából. Aki talán még várósabbá tudja tenni a filmet, az Morgan Freeman, aki Malcolm Beech-et fogja alakítani, a földi ellenállás vezérét. Mellette az HBO nagy sikerű sorozatából, a Trónok harcából ismert Nikolaj Coster-Waldaut (Jamie Lannister) sikerült megnyerni egy szerepre. Karaktere egy kiváló fizikumú, intelligens katonai fegyverszakértő lesz. A filmet márciusban kezdik forgatni Louisianában, addig is kíváncsian várjuk a további csatlakozó neveket. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.