Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy Ruben Fleischer otthagyja a Venom folytatását

|

No de ki fog a helyébe lépni?

Hirdetés

Az előző év egyik legnagyobb pénzügyi sikerévé avanzsált Venom folytatása (855 milliót keresett világszerte a maga 100 milliós büdzséjével) nemigen volt kérdéses, ahogyan az sem, hogy a rendező Ruben Fleischer visszatér a rendezői székbe. Ezidáig.

Hirdetés

Fleischer, aki mindeközben szorgosan dolgozik a szintén nagysikerű 2009-es Zombieland című horror-komédiájának folytatásán, nagyon úgy tűnik, hogy kénytelen volt otthagyni a Venom 2 direktori pozícióját. Vegyük figyelembe, hogy hivatalos megerősítés ez ügyben még nem jött, így csak óvatosan kezeljük tényként ezt az információt, mindenesetre sanszos, hogy a helyzet tényleg így áll. Elvégre a Venom forgatását már novemberben szeretnék megkezdeni Tom Hardy-val, valamint Woody Harrelsonnal a főszerepben, így a rendezőnek nem lenne túl sok ideje pihenni a két film között.

Ugyanitt azonban érdemes megjegyezni, hogy Fleischer rendezése eleve nem volt nevezhető túlzottan markánsnak (sőt, meglehetősen jellegtelennek bizonyult) és Hardy alakítása, valamint az egész filmet belengő keresetlen (direkt vagy indirekt) abszurditás volt az, ami adott egyfajta bumfordi bájt a rendhagyó szuperhősmozinak. Így - amennyiben igazak a hírek - Fleischer hiánya kevéssé lesz fájó és reménykedhetünk abban, hogy egy rátermettebb, egyedibb vízióval rendelkező rendező lesz az, aki átveszi a helyét. A rendezőn kívül vélhetően egyébként a fontosabb nevek (úgy, mint Michelle Williams, Tom Hardy, valamint a forgatókönyvíró Kelly Marcel) visszatérnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.