Hirdetés

Együtt szerepel Ryan Gosling és Chris Evans a Netflix eddigi legdrágább filmjében

|

A Russo fivérektől érkezik a nagyszabású akcióthriller.

Hirdetés

A Netflix a napokban felfedte, melyik a top 10 legnépszerűbb eredeti film a szolgáltatón, és a toplista élén a tavasszal hatalmas sikert aratott Tyler Rake: A kimenekítés foglalt helyet, méghozzá 99 millió nézővel. Ennek tudatában nem akkora meglepetés, hogy a streaming platform nem kisebb bizalmat szavazott a Russo fivéreknek, mint hogy elkészíthetik az eddigi legdrágább filmjüket The Gray Man címen, felettébb parádés szereposztással.

Hirdetés

A film Mark Greaney azonos című könyvének az adaptációja, melyben két nem akármilyen színész, Ryan Gosling és Chris Evans kapott főszerepet. A Deadline értesülései szerint 200 millió dolláros költségvetésével ez lesz a Netflix eddigi legdrágább filmje, és ezúttal kimondottan franchise-t szeretnének ráhúzni a koncepcióra. A portál egyenesen a James Bondhoz mérte a készülő alkotást, legalábbis annak méreteit tekintve, ahol azt remélik, hogy a főszereplők visszatérhetnek majd a későbbi felvonásokban. A Russo fivérek a következőképp nyilatkoztak róla:

A film a két férfi szembenállására koncentrál, akik két nagyon eltérő hozzáállást képviselnek a CIA színeiben. Egyértelműen az Amerika Kapitány: A tél katonája hangulatát fogja megidézni, csak a megközelítés ezúttal még reálisabb lesz. A szándék az, hogy a film könnyűszerrel felvegye a versenyt bármivel, amit a mozikban mutatnának be, két ilyen színésszel dolgozni pedig valóra vált álom. Szeretnénk egy komplett világot felhúzni a franchise köré, Ryannel a középpontban, akit Evans karaktere próbál levadászni az első felvonásban. Mindent beleadunk majd, ugyanis ha ez sikeres lesz, akkor elkészülhet a folytatás is, melyre a Netflix a tökéletes platform.

A The Gray Mant a Russo fivérek által alapított produkciós cég, az AGBO készíti a Netflix számára, és ezúttal a rendezői feladatokat is magára vállalta a testvérpár, noha A kimenekítéshez hasonlóan a forgatókönyvön csak Joe Russo dolgozott. Nekünk már csak egyetlen kérdésünk maradt: a szinkronban melyiküket fogja megszólaltatni Zámbori Soma?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.