Hirdetés

Éjsötét árnyék - Karakterposzterek leírással

|

Az InterCom hazai forgalmazónak köszönhetően részletes leírást kaptunk a Tim Burton rendezte Éjsötét árnyék történetéről és a benne szereplő karakterekről is.

Hirdetés

Joshua és Naomi Collins 1752-ben Liverpoolban szállt hajóra, hogy kisfiúkkal, Barnabasszal együtt kezdjenek új életet az Újvilágban. De az óceán nem volt elég nagy ahhoz, hogy elválassza őket attól a titokzatos átoktól, mely addig családjukat sújtotta. Csupán két évtized kellett hozzá, hogy az ifjúvá serdült Barnabast (Johnny Depp) is utolérje a végzete. Pedig a fiatalember jómódban és boldogan élt a családjáról elnevezett tengerparti kisvárosban, a Maine állambeli Collinsportban. Csodás kastélyt építetett, élvezte a vagyonát és az őt körülvevő nőket. Ám elkövetett egy nagy hibát: összetörte a kísértetiesen gyönyörű Angelique Brouchard (Eva Green) szívét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.