Hirdetés

Ekkor mutatják be Tarantino új filmjét

|

Most már kezdhetünk visszaszámlálni.

Hirdetés

Tarantino új filmje, melyet eddig csak #9-ként ismerünk (melyről egyelőre nem tudni, hogy megmarad-e hivatalos címnek) egy a hatvanas években játszódó, valamelyest Ponyvaregényre hajazó film lesz, mely cselekményének hátteréül nem mást, mint a Manson-gyilkosságokat teszi meg. A premier dátuma ezt nézve igencsak beszédesnek mondható.

Hirdetés

Az egyelőre szereposztás nélküli alkotást 2019. augusztus 9-én nézhetjük majd meg leghamarabb, mely dátum azért érdekes, mert ez jelzi a Manson által brutálisan meggyilkolt Sharon Tate halálának 50. évfordulóját. Ezen a ponton feltehetjük magunknak a kérdést, hogy vajon több lesz-e puszta reklámfogásnál, vagy esetleg tartogat a rendező valami olyasmit a tarsolyában, ami eme dátum kiválasztását többszörösen indokolttá teszi. A Sony forgalmazásában készülő film sztorijáról már írtunk korábban (ide kattintva elolvashatjátok), de úgy érzem, még mindig sötétben tapogatózunk, hogy mégis milyen tónust fog megütni és milyen témákat fog komolyabban pedzegetni. Amíg pedig nem tudunk meg konkrétumot, addig marad az elmélkedés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.