Hirdetés

El Muerto kalandjaival fog bővülni a Pókember-univerzum

|

Az első latin Marvel-főhőst Bad Bunny kelti majd életre.

Hirdetés

Pókember rajongói gyaníthatóan nem fognak unatkozni a jövőben, mivel a Sony egyre-másra jelenti be a képregényhős szövetségeseit és ellenlábasait bemutató alkotásokat. A lista tekintélyes: Kraven, Madame Webb, Spider-Woman, Nightwatch, Silver Sable, Black Cat és Jackpot garantáltan (?) megkapják majd a maguk egész estés filmjét vagy filmjeit. A még kidolgozás alatt álló művekről nem is beszélve.

Hirdetés

Azt, hogy mekkora dömpingre számíthatnak az érdeklődők, ékesen illusztrálja, hogy a rapper-színész Bad Bunny (A gyilkos járat) is feltűnik majd a vásznon - mégpedig egy felettébb testhezálló szerepben. A magát hébe-hóba pankrátorként is megmérettető férfi ugyanis az El Muerto-ként ringbe lépő birkózót fogja megformálni. Az eddig összesen két füzetben feltűnő alak erejét egy mágikus maszkból nyeri, és jellemét tekintve a morális szürkezónában mozog. Egyszer le akarta győzni Pókembert egy meccsen, később viszont szövetségre lépett vele, hogy leszámolhasson az apját megölő, El Dorado néven futó gaztevővel.

A bejelentés egyébiránt finoman fogalmazva is megosztja az érdeklődőket. Sokan örülnek, hogy egy kevésbé ismert karakter kerül a középpontba. Ahogy az sem mellékes, hogy a harcias fenegyerek a Marvel-adaptációk első latin főszereplője lesz. Azonban fanyalgók is szép számmal akadnak. Hiszen tényszerűen nézve egy hatodik alabárdos jellegű, mérsékelten eredeti figuráról beszélhetünk.  Ráadásul az is felmerült, hogy kiábrándítóan gyenge Morbius után nem ártana a minőségre fókuszálni a mennyiség helyett. Azt, hogy ki rendezi vagy írja a filmet, ezen sorok írásakor még nem tudni - egyedül az tűnik biztosnak, hogy 2024. január 12-én érkezik majd.

Mit szóltok a váratlan hírhez? Melyik oldal képviselőivel értetek egyet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.