Hirdetés

Eladósorba került a Rémálom az Elm utcában ikonikus családi háza

|

Sajnos azt nem tudni, hogy rémálmok is járnak-e az egyébként igen takarosan festő otthonhoz.

Hirdetés

Ha valaki mindig is arra vágyott, hogy egy horrorklasszikus helyszínén élhessen, most itt a vissza nem térő lehetőség. Meglepő, vagy éppen kevéssé meglepő módon ugyanis eladó sorba került Wes Craven 1984-es kultikus rendezésének, a Rémálom az Elm utcában című horrorfilm forgatásának otthont adó ház, mely a hirdetés szerint potom 3,25 millió dollárért, azaz forintra átszámítva körülbelül 986 millió forintért már a miénk is lehet - számolt be róla a The Los Angeles Times.

Hirdetés

A kaliforniai Los Angelesben található otthon egyébként nem először fog gazdát cserélni, hiszen jelenlegi tulajdonosa, Lorene Scafaria (Hustlers) rendező még 2013-ban alig több, mint 2,1 millió dollárért kaparintotta meg az ikonikus horrorfilm helyszínét. Az eredetileg 1919-ben, holland gyarmati stílusban épült családi ház környezetében a hirdetés szerint pálmafák és egy sor egyéb más növényfaj is megtalálható, arról már nem is beszélve, hogy a ház igazi turistalátványosságnak számít az arra látogató filmrajongók körében. A lentebbi galériában található képeken pedig ti magatok is szemügyre vehetitek, hogy Freddy Kruegerrel súlyosbított horror-ház a valóságban milyen otthonos is valójában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.