Hirdetés

Újabb Rémálom az Elm utcában-remake készülhet

|

Freddy Kruger lehet, megint visszatér, és a stúdió már a rendezőt is kinézte.

Hirdetés

A tavalyi Halloween-filmet egyszerre imádtuk és egyszerre utáltuk is. Az előbbi azért, mert ténylegesen egy nagyszerű alkotásról van szó, amit büszkén tehetünk fel a polcra John Carpenter klasszikusa mellé. Az utóbbi pedig amiatt, mert erre más stúdiók is vérszemet kaptak, a szinte semmiből jött siker és csillogás megint megrészegítette őket, így egy újabb teljesen felesleges remake/reboot hullámot kapunk az arcunkba. Jön a Halloween folytatása, a Fűrész Chris Rockkal, vagy éppen egy újabb Parajelenségek-film. Ebbe a sorba szeretne önként és dalolva becsatlakozni a legújabb híresztelés is, ami szerint nagy rá az esély, hogy az 1984-es Wes Craven által rendezett mestermű, azaz a Rémálom az Elm utcában újabb remake-et kaphat.

 

Hirdetés

A Warner Bros. abszolúte benne lenne ebben az újrázásban, nekik elsősorban a bevétel számít, így már el is kezdtek nézelődni rendező ügyben. Sokat ugyan nem osztottak meg a pletykák ezzel kapcsolatban, mindössze egy név hangzott el: Alexandra Aja. Ha nem hallottál még róla, nem kell magadra vetned, eléggé középszer filmeket alkotott eddig (gondolok itt a Sziklák szeme remake-re, a Magasfeszültségre, a Tükrökre vagy a Piranha 3D-re). Legutóbbi mozija, a Préda azért erősen felkeltette érdeklődésünket, főleg amiatt, mert Sam Raimivel együtt készítették, és az első kritikák egyöntetűen dicsérik az alkotást.

Eddig mindössze ennyit osztottak meg velünk a We Got This Covered állítólagos forrásai Freddy Krueger legújabb potenciális akciózásáról, amivel kapcsolatban azért vegyük figyelembe, hogy az 1984-es film már kapott egy remake-et 2010-ben Rooney Marával és Jackie Earle Haley-vel a főszerepben. Magát a filmet elképesztően gyenge kritikai és nézői fogadtatás övezte, de annyi azért a számlájára írható, hogy a Kruegert megformáló Earle Haley közel zseniális volt ebben a szerepben. Nagy kár, hogy a film többi részéről már mondható el ugyanez.

Ti benne lennétek egy újabb Rémálom az Elm utcában-filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.