Hirdetés

James Cameron beszólt a Bosszúállóknak, Kevin Feige elegánsan reagált

|

James Cameron nagyon szeretné, ha mielőbb véget érne a szuperhősmizéra és a világ inkább az Avatar folytatása felé fordítaná a fejét.

Hirdetés

Végéhez közelít mindaz, amit a Marvel Studios az elmúlt 10 évben felépített és ennek felettébb örül James Cameron, a Terminátor és Avatar filmek atyja. A rendező megjegyezte, hogy ugyan neki is tetszenek a szuperhősfilmek, túlságosan kezdik elárasztani a piacot és szinte már nincs is másra igény.

Hirdetés

"Nagyon remélem, hogy az emberek hamarosan beleunnak a Bosszúállókba. Nem mintha nem szeretném azokat a filmeket, de ugyan már srácok. Más történetek is vannak tesztoszterontól duzzadó fickókon kívül, akik két órán keresztül kockáztatják az életüket miközben városokat zúznak le. Nemár!"

Világos, hogy Cameron jobban szeretné, ha a készülőben lévő Avatar folytatások kapnának hasonló rivaldafényt, de nem feltétlenül az ehhez hasonló nyilatkozatok fogják meghozni a figyelmet. A kommentre hamar volt alkalma Kevin Feige-nek, a Marvel Studios elnökének válaszolni, aki úrhoz méltóen reagált:

"Azt mondta, hogy szereti a filmjeinket. Ez nagyszerű! James Cameron szereti a filmjeinket. Hűha!"

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 26-án érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.