Hirdetés

Életre kelt Riri Williams, a Marvel új Vasembere

|

Az MIT rövidfilmjében kelt életre a Marvel képregények új Vasembere.

Hirdetés

Habár ez a videó nem számít a Marvel Filmes Univerzum hivatalos részének, de ettől függetlenül az MIT leendő diákjainak szánt promó videója kellemes meglepetés a Marvel rajongók számára. A videóban az egyetem egyik tanulója (Ayomide F.) lépett be a képregényekben frissen bemutatott Riri Williams, azaz Ironheart szerepébe.

Hirdetés

A karakter múlt évben, az Invincible Iron Man 7. számában lépett a színre és egy 15 éves mérnöki zsenit ismerhettünk meg személyében. Riri az MIT-n talált alkatrészek segítségével hozta létre az Ironheart páncélt, a Civil War II minisorozat végén pedig át is vette Tony Stark helyét, miután a Vasember páncélt megalkotó szuperhős kómába került a harcokat követően.

Robert Downey Jr. szerződése a hátralévő két Bosszúállók film után lejár és jelenleg nem tűnik valószínűnek, hogy a színész azokat követően további Marvel filmekben bukkanjon fel. Mit gondoltok, helyettesíthetné valaki Riri szerepében Starkot miután véget ér a Végtelen Háború?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.