Hirdetés

Életrevalók remake – Chris Tucker csatlakozik?

|

Bár a francia film nem túl régi, 2011-es, de máris amerikai remake-en gondolkoznak a film készítői.

Hirdetés

A hírek szerint tárgyalásokat folytatnak a Koszorúslányok rendezőjével, Paul Feiggel, hogy készítse el a filmet. A sztori igaz történeten alapul. A milliomos Philippe egy ejtőernyő szerencsétlenség következtében lebénul, és otthoni ápolók egész hada jelentkezik, jobbnál jobb diplomákkal, végzettséggel. De Philippe Drisst választja, aki semmilyen diplomával nem rendelkezik, egy gettóból származik és az utcán nevelkedett, de minden téren élvezi az életet. A családja és barátai mind aggónak a milliomos épelméjűségéért, ám ő biztos benne, hogy neki pontosan egy ilyen beállítottságú emberre van szüksége a boldoguláshoz. A két férfi életre szóló barátságot köt a számos közös kaland során.

Egyes források szerint Phillippe szerepére Colin Firth az esélyes, míg Chris Tuckerrel Driss szerepéről tárgyalnak. A tárgyalások gőzerővel folynak, és Tucker is érdeklődik a szerep iránt. Mindenesetre érdekes dolog, hogy ilyen kis idő elteltével az eredeti filmet gyártó cég akarja újradolgozni, amit még át is neveztek (Nah jó, azért teljesen más címet nem kapott, Intouchables-ről Untouchables-re nevezték).

Annak, aki esetleg nem ismerné a filmet, itt megtalálhatjátok az előzetest hozzá:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.