Hirdetés

Elhunyt Ron Glass, a Firefly sorozat Book lelkésze

|

A színészt otthonában érte a halál, 71 éves volt.

Hirdetés

A barnakabátos rajongók szomorú napra ébredhettek, ugyanis a Serenity legénységéből tegnap eltávozott a Book lelkészt alakító Ron Glass. A 71 éves színész tegnap los angeles-i otthonában hosszas betegség után hunyt el - erősítette meg a hírt ügynöke.

Hirdetés

Ugyan a legtöbben úgy emlékeznek Glassre, mint a Firefly vagány és a bűnöldözést jól ismerő Derrial Bookjára, karrierjét számos sorozatszerep és még egy Emmy-jelölés is övezte. Utóbbit a Magyarországon annyira nem ismert Barney Millerért kapta, de feltűnt többek között az Alkonyzónában, a Jóbarátokban, a Star Trek: Voyagerben a Haláli temetésben és hallhattuk hangját a Fecsegő tipegők néhány szériájában.

(A Barney Millerből)

A Firefly egyik legmisztikusabb karaktereként ismerte meg őt a közönség, és sajnos érdekes története mindvégig feldolgozatlan maradt. Éppen ezért készült Book történetéből egy képregényverzió, a Serenity: The Sheperd's Tale, melyben megismerhettük rejtélyes múltját. Ironikus módon, a Serenity filmben is ő halt meg elsőként a legénységből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.