Hirdetés

Elindult a Mátrix 4 weboldala, csütörtökön pedig érkezik az első előzetes

|

Hamarosan megtudjuk, mire is számíthatunk a következő Mátrix-filmtől.

Hirdetés

Nem sok mindent lehetett idáig tudni a Mátrix 4. részéről, hiszen a történetet hét lakat alatt őrzi a rendező Lana Wachowski, és a címéről is (amely The Matrix Resurrections, magyarul Mátrix: Feltámadások lett) csak alig egy hete hullott le a lepel. Hamarosan azonban vége a várakozásoknak, a Warner ugyanis a mai napon bejelentette, hogy csütörtökön, helyi idő szerint délután 3-kor érkezik a film első előzetese.

Hirdetés

A bejelentéssel egy időben pedig a stúdió elindította a film hivatalos weboldalát thechoiceisyours.whatisthematrix.com név alatt, ahova ha ellátogattok, és a piros vagy a kék pirula valamelyikére rákattintotok, akkor egy rövid, véletlenül legenerált kis kedvcsináló videót kaptok, amelyből a stúdió állítása szerint 180 ezer lehetséges verzió van. Ráadásul a szerencsések magát Neót, vagy az új szereplők valamelyikét is megpillanthatják.

A film premierje a jelenlegi állás szerint december 22-én esedékes, a főbb szerepekben pedig feltűnik Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett-Smith, Daniel Bernhardt, Lambert Wilson, Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Priyanka Chopra és Jonathan Groff.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.