Hirdetés

Nyerj páros belépőt az Elit játszma premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Ha szeretnétek megnézni premier előtt az Aaron Sorkin rendezte, Jessica Chastain és Idris Elba főszereplésével készült, 2 Golden Globe-díjra jelölt Elit játszmát, akkor játsszatok velünk!

Hirdetés

A Social Network - A közösségi háló, a Híradósok és Az elnök emberei írója által rendezett Elit játszma Molly Bloom, a pókerhercegnő történetét meséli el, aki nagy tétre menő, illegális kártyapartikat tartott, amelyeken megfordultak filmsztárok, ismert sportolók és igazi pénzes nagykutyák is. A feliratos összeállításból jobban is megismerhetitek a filmet, ha pedig felkeltette az érdeklődéseteket, akkor ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget. 

Hirdetés

Ha szeretnétek premier előtt megnézni a Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner és Michael Cera szereplésével készült életrajzi drámát, akkor játsszatok velünk, ugyanis a Freeman Film jóvoltából páros belépőket sorsolunk ki az Elit játszma vetítésére. Ehhez nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

- Milyen titulussal illették Molly Bloomot?

A választ január 2, azaz kedd 18.00-ig várjuk a puliwood@project029.hu e-mail címre "Elit játszma" jeligére.  A vetítés egy budapesti moziban lesz szerda este, a nyertesekkel ismertetjük majd a pontos részleteket. Kérjük, csak akkor jelentkezzetek a játékra, ha biztosan megtudtok jelenni a vetítésen! A nyereményjátéknak NEM feltétele, de megköszönjük, ha követitek a Facebook oldalunkat. Sok sikert a játékhoz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.