Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk az Elit játszma feliratos összeállítását!

|

Nézz bele a Jessica Chastain főszereplésével készült izgalmas pókersztoriba, az Elit játszmába, amelyet a Social Network - A közösségi háló, a Híradósok és Az elnök emberei írója, Aaron Sorkin rendezett.

Hirdetés

Nemrég nézhettétek meg nálunk az Elit játszma (Molly's Game) szinkronos előzetesét, amelyet a külföldi lapok csak úgy emlegetnek, mint a "női Wall Street farkasát" és nem véletlenül. A film alapjául szolgáló igaz történettől volt egy időben hangos a világsajtó, hiszen a sztori központi alakját, Molly Bloomot a póker hercegnőjének titulálták, aki nagy tétre menő, illegális kártyapartikat tartott, amelyeken megfordultak filmsztárok, ismert sportolók és igazi pénzes nagykutyák is. Nem csoda hát, hogy ez megihlette Aaron Sorkint. 

Hirdetés

A Social Network - A közösségi háló, a Híradósok és Az elnök emberei írójának ez lesz az első rendezése, amelyhez olyan parádés színészgárda asszisztált, mint Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner és Michael Cera. A Freeman Film által a rendelkezésünkre bocsájtott, exkluzív feliratos összeállításban kicsit jobban is megismerhetitek, hogy ki volt pontosan Molly Bloom és miért ígérkezik olyan izgalmasnak a megtörtént események alapján készült Elit játszma

Az Elit játszmát 2018. január 4-tól nézhetitek meg a hazai mozikban. 

Ha esetleg tetszett a videó, kövessétek a YouTube csatornánkat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.