Hirdetés

Elizabeth Banks kokainos mackója csak jövőre bukkan fel a mozikban

|

Az igaz történeten alapuló Cocaine Bear 2023-ban nyújthat bizarr szórakozást a kíváncsi nézők számára.

Hirdetés

Az elmúlt évek legabszurdabb történetét kotyvasztja éppen Elizabeth Banks, aki ezúttal nem színészként, hanem rendezőként felügyeli a Cocaine Bear című filmjét. Az igaz történeten alapuló sztoriban egy drogcsempész kokainos zsákmánya egy erdőben köt ki, ahol egy gyanútlan fekete mackó beleszippant a szokatlan porhalmazba. Bár a valóságban nem szabadult el a pokol, Banks filmjében el fog, mivel rendőrök, bűnözők, turisták és tinik fognak áldozatául esni a felpörgött medvének.

Hirdetés

A már a forgatáson átesett Cocaine Bear most premierdátumot kapott: 2023 február 24-én debütál a tengerentúlon, amely időszak lehetőséget teremthet a film számára, hogy legalább 1-2 hétig akár a legjobban tejelő film legyen.

A Cocaine Bear az abszurd története ellenére olyan színészeket verbuvált össze, mint Keri Russell, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O'Shea Jackson vagy Kristofer Hivju, rajtuk kívül pedig Phil Lord és Chris Miller is beszálltak producerekként, akik egyszerűen őrültnek titulálták a projektet. Remélhetőleg hamarosan az első ízelítőt is megkapjuk a nem mindennapi történetből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.