Hirdetés

Összeállt a kokainfüggő medvéről szóló film stábja

|

Az Elizabeth Banks által rendezett Cocaine Bearben olyan nevek fognak felbukkanni, mint Ray Liotta és Keri Russell.

Hirdetés

A jelenleg szimplán Cocaine Bear címen futó projekt, mely egy kokainfüggő medvét helyez a történet középpontjába (nem vicc), és egyben egy igaz történetet dolgoz fel (ez meg pláne nem vicc!), sikeresen összeverbuválta a színészstábját, úgyhogy lassan kezdetét veheti a forgatás. A rendezői székben Elizabeth Banks fog ülni, akinek a Tökéletes Hang 2-t, illetve a legújabb Charlie Angyalait "köszönhetjük".

Banksnek olyan neveket sikerült megnyernie a filmhez, mint Ray Liotta - aki talán kezd rálépni a Robert de Niro által kitaposott útra, és karrierje alkonyán inkább a B-kategóriás vígjátékokban leli már örömét -, Keri Russell (The Americans), Alden Ehrenreich (a legújabb Han Solo), O'Shea Jackson, illetve Jesse Tyler Ferguson (Modern család).

Hirdetés
Hirdetés

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár igaz történeten alapszik a cselekmény, mely 1985-ben, Kentuckyban történt, minden bizonnyal lesz egy-két ferdítés benne. Az tény, hogy egy drogcsempész szerencsétlen körülmények között hagyta veszendőbe a 14 millió dollár értékű kokainszállítmányát, miközben Kentucky felett próbált meg átrepülni. Az illegális áru a repülőgéppel együtt egy grizzly medve területen landolt, ahol a helyiek napokkal később találtak rá egy elpusztult példányra, 40 kibontott és üresre nyalt csomag szomszédságában.

Bár semmilyen incidens nem történt a valóságban, a Cocaine Bear viszont inkább arra fókuszálhat majd, hogy a bedrogozott grizzly mackó mekkorát bulizhatott az erdőben. És bizonyára jaj lesz minden embertársunknak, aki csendháborítás miatt járul a medve elé.

Hogy az őrült alapötletből szórakoztató B-kategóriás film legyen, arra Phil Lord és Chris Miller (A Lego-kaland) nevei biztosíthatnak garanciát. Ti megnézitek majd a Cocaine Beart?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.