Hirdetés

Elkapált az új James Bond film

|

Az MGM lehetetlen anyagi helyzete miatt kénytelenek leállítani a következő James Bond munkálatait, előkészületeit, így Daniel Craig sem térhet vissza ügynökként.

Hirdetés

Eredetileg Sam Mendes foglalta volna el a direktori széket, de a sok keverés-kavarást, halasztgatást követően kiszállt a stábból, keressenek helyette másik rendezőt.

Kész volt már a forgatókönyv is, amelyet az Oscar-díjra jelölt Peter Morgan jegyzett, és a producerek is pozitívan látták a követező James Bond produkció jövőjét. Aztán mint ahogyan az lenni szokott, becsapott a villám, és az MGM minden eddiginél jobban a csőd közelébe került. Ez csak egyet jelenthetett: James Bond sztornó. Ez lett volna a 23. Bond film, a stábtagok pedig egyáltalán nem örülnek a dolognak, hiszen pénzt és időt öltek az előkészületekbe, mindezek után egyszerűen lefújják a munkálatokat.

Daniel Craig ismét eljátszhatta volna a 007-es titkosügynököt, de ha az MGM nem áll talpra, akkor nem sok esélye lesz rá.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.