Hirdetés

Elképesztően hangulatos ízelítőt kapott A nagy pénzrablás 5. évada

|

A teaser a premierdátumo(ka)t is leleplezi.

Hirdetés

A nagy pénzrablás ötödik, egyben befejező évada kapcsán pár hete számoltunk be arról, hogy sikeresen véget ért a forgatás. A koronavírus-járvány persze ennek a spanyol sorozatnak is jócskán betett, hiszen egy időre fel kellett függeszteni a teljes forgatást. A megfelelő óvintézkedések mellett viszont sikerült befejezniük a felvételeket, amit nem csak egy piszkosul hangulatos és stílusos videóval, de a hivatalos megjelenési dátumok felfedésével ünnepeltek. Dátumok - igen, jól olvastátok, mert az ötödik évadot két részletben fogják közölni.

Hirdetés

Ahogy a forgatás befejezésénél, úgy itt az ízelítőnél is muszáj megjegyeznünk, hogy csak akkor kattintsatok a lejátszás gombra, ha már ledaráltátok az előző négy szezont - vagy abszolúte nem érdekel titeket, ha spoilerbe ütköztök. És habár a videó nem mutat meg sok mindent, a hangulatot és a lezárás mélabús atmoszféráját szignifikánsan tudja a szemünk elé tárni. (Főleg a Linkin Park In the End számának feldolgozásával.) A nagy pénzrablás ötödik évadának első fele most szeptember 3-tól lesz majd elérhető a Netflixen, míg a másodikra december 3-ig kell várnunk.

Ti tűkön ültök már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.