Hirdetés

Véget ért A nagy pénzrablás 5. évadának forgatása

|

Egy örömteli fotóval ünnepelte a stáb a jeles napot.

Hirdetés

A nagy pénzrablás egy igazi fenoménná vált az évek során. Ha nem lett volna a Netflix és annak is a világ összes pontjára elérő nagy keze, akkor az első évad után vége is lett volna a sorozatnak. Nem kapott anno nagy figyelmet, viszont miután a streamingplatform felkarolta és reklámozni kezdte, egy csapásra hatalmas siker lett. Milliós rajongótáborral, rengeteg megvehető árucikkel és sorra publikálandó új könyvekkel nagyon úgy fest a helyzet, hogy egy darabig még biztosan velünk marad a Professzor csapata. Egy Twitteren közzétett új fotó alapján pedig a stáb sikeresen befejezte az ötödik évad forgatását.

Hirdetés

Nyilvánvalóan érdemes saját felelősségre megnézni ezt a fotót, hiszen a kezdeti csapat néhány tagja nem - vagy nem úgy - jelenik meg rajta, mint a rablás legelején. Ahogy a fotó is mutatja, a színészek között hatalmas lett az összhang a 2017-es indulás óta, igazi családias légkör alakult ki. Ahogy a rajongóknak, úgy nekik is egy korszak zárul majd le ezzel a végső szezonnal. Pontos megjelenési dátum még nem érkezett, de ha hihetünk az előzetes híreszteléseknek, akkor valamikor idén október-november tájékán újra felölthetjük majd azt a bizonyos Dalí-maszkot.

Ti kíváncsiak vagytok már, mivel zárul ez az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.