Hirdetés

Elkerülhetetlen a G.I. Joe és a Transformers crossover film?

|

Lorenzo di Bonaventura producer szerint csak idő kérdése, hogy a két Hasbro játékadaptáció hősei egy közös filmben zúzzanak.

Hirdetés

Éppen csak, hogy debütált a legújabb G.I. Joe film, a Kígyószem, máris felmerültek a szokásos kérdések, hogy mi lesz a franchise további sorsa. Arra viszont kevesen számítottak, amit Lorenzo di Bonaventura, a G.I. Joe és a Transformers filmek producere nyilatkozott a Kígyószem promózása során, ugyanis szerinte nem tűnik lehetetlennek, hogy a két Hasbro játékon alapuló franchise hősei egy közös filmben tűnjenek fel.

"Tudják, igazából a stúdió mindig is ellenezte a crossovert. Minden egyes vezetőség a Paramountnál ellene volt, mivel két különböző franchise-ból gyúrnának össze egyet, de szerintem ez elkerülhetetlen."

Bonaventura itt nem állt meg, azt a gondolatát is megosztotta, hogy ki rendezhetné a két legendás Hasbro játékfranchise összeütközését a filmvásznon.

Hirdetés

"Tudják, vicces, mert Steven Caple, aki a legújabb Transformers filmet forgatja most, egy óriási G.I. Joe rajongó is egyben. Rá is kérdezett már, hogy miért nem csináljuk meg a crossovert? Erre mindenki azzal vágott vissza, hogy először egy nagyon jó Transformers filmre lenne szükség, és utána majd diskurálhatunk a crossoverről. Talán pont Steven lesz, akinek sikerül majd megtörnie a jeget, mivel annyira imádja mindkét franchise-t."

Miközben Bonaventura forró olajat öntött a pislákoló tűzre, azért nem tudta kihagyni, hogy ne szúrjon oda Michael Baynek, aki az eddigi Transformer filmeket elkövette. Szerintetek hogyan lehetne működőképes ez az elkerülhetetlen crossover a G.I. Joe és a Transformers karakterek között?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.