Hirdetés

Hangulatos új előzetesen a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

|

Most végre megtudjuk, hogy ki van a maszk mögött.

Hirdetés

Hamarosan fény derül arra, hogy pontosan mi is volt a terve a Paramountnak a G.I. Joe franchise egyik legnépszerűbb karakterével, Kígyószemmel, hiszen az ő eredetsztoriját ismerhetjük majd meg A Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek című akciófilmben. Az alig egy hónapja befutott első előzetes után azonban a stúdió úgy gondolta, hogy a premier előtt érdemes még legalább egy kedvcsinálóval meglepni a rajongókat, amely a mai napon meg is érkezett.

Hirdetés

Robert Schwentke (Red, R.I.P.D. - Szellemzsaruk) által rendezett és Evan Spilotopulous (A szépség és a szörnyeteg, A Vadász és a Jégkirálynő) által írt film címszereplőjét ezúttal nem Ray Park, hanem Henry Golding (Úriemberek, Múlt karácsony) kelti életre a július 22-én debütáló moziban, Golding mellett pedig fontosabb szerepben feltűnik még Samara Weaving (Aki bújt), Iko Uwais (A rajtaütés), Andrew Koji (Harcos), Úrsula Corberó (A nagy pénzrablás), Haruka Abe (Kiss Me First) és Tahehiro Hira (Kötelesség/szégyen). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.