Hirdetés

Elkészülhet a Bohém rapszódia 2?

|

Brian May, a Queen szólógitárosa legutóbbi interjújában azzal viccelődött, hogy elkészülhet a film folytatása.

Hirdetés

Megállíthatatlanul tör előre a Bohém rapszódia. A nem túl fényes kritikák ellenére (mi sem voltunk teljesen megelégedve vele, de szerettük) a nézők imádják, amit nem is támaszthat alá az jobban, hogy a film túllépte a 600 milliós bevételt világszerte (emellett a Times beválasztotta az év 10 legjobb filmje közé). 

Hirdetés

Éppen ebből kiindulva a rajongók már pedzegetni kezdték a folytatás ötletét, amire maga a Queen szólógitárosa, Brian May is reflektált az egyik interjújában:

"Szerintem realista végkifejletet kapott a film. Mindannyian azt éreztük, hogy ez a csúcspont, erre húzzuk fel a végét. Annak ellenére is, hogy pár ember még azt állította, akik megjegyzem, nem tudnak sz*rt se, hogy a film felénél majd jól meghal Freddie (Mercury), és onnantól az ő hiányáról fog szólni a mozi. Nos, ez egy nagy baromság! Az alkotás elsősorban valóban Freddie-ről szólt, és azt hiszem, a Live Aiden (az afrikai éhezők megsegítésére rendezett 1985-ös szuperkoncert - szerk.) befejezni a filmet egy nagyon jó húzás volt. Ki tudja, talán még egy folytatás is elkészülhet… (nevet)"

Bár lehet, hogy May csak viccelt, de az interjú és a nézői elvárások alapján jó ötletnek tűnik, hogy folytatást kapjon a Bohém rapszódia, hiszen a Queen pályafutása 1985 után is megkerülhetetlen sikereknek tudott örülni. Elég csak a '86-os világturnét megemlíteni (aminek keretein belül Magyarországra is eljöttek), az A Kind of Magic és még megannyi feledhetetlen másik szám megjelenését, vagy éppen valóban Freddie tragikus halálát.

Nagyon sok lehetőség van ebben az ötletben, és reméljük, hogy a fejesek Hollywoodban nem fogják félvállról venni ezt a dolgot. Illetve egy magasabb korhatár besorolást és egy provokatívabb, bevállalósabb hangvételt is meggondolhatnának a realisztikusabb bemutatás végett.

Ti örülnétek egy Bohém rapszódia 2-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.