Hirdetés

Elkészülhet a Constantine, a démonvadász régóta pletykált második része?

|

Az egyik főszereplő elég határozottan utalt az eshetőségre.

Hirdetés

Még júliusban röppentek fel a pletykák, miszerint a Warner Bros. stúdiója egy új élőszereplős DC-film elkészítését tervezgeti, méghozzá a népszerű démonvadásszal, John Constantine-nel a főszerepben. Ez a produkció vélhetően semmilyen formában nem kapcsolódna a 2005-ös Constantine, a démonvadászhoz, ahol a közönségkedvenc Keanu Reeves bújt bele a karakter bőrébe, azonban egyre többször üti fel a fejét az a szóbeszéd, hogy annak is elkészülhet a folytatása.

Hirdetés

A 2005-ös, akkoriban nem túl sikeres képregényadaptáció egyre több rajongót gyűjtött az évek során, és manapság köztudottan mind a démonvadász karaktere, mind Keanu Reeves a reneszánszát éli. Ennek következtében egyre több híresztelés kezdett el keringeni azzal kapcsolatban, hogy elkészülhet a második rész, most pedig egyenesen a Lucifert alakító Peter Stormare osztott meg egy képet Instagramon azzal a kommentárral, hogy "készül a folytatás".

Valószínűleg a film egyik szereplőjénél megbízhatóbb forrást nem is kívánhattunk volna, habár azt is érdemes leszögezni, egy Instagramos képaláírás önmagában még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, de bizakodásra mindenképpen okot adhat. Ráadásul a film rendezője, Francis Lawrence és Keanu Reeves mindketten szeretnék megcsinálni az esetleges második részt, mint arról szó esett az augusztusi DC FanDome kapcsolódó paneljén, ahol a Constantine, a démonvadász 15. évfordulója alkalmából gyűltek össze nosztalgiázni a film szereplői.

Ti örülnétek neki, ha Keanu Reeves visszatérne a démonvadász szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.