Hirdetés

Elkészült a harmadik Silent Hill-film forgatókönyve, tényleg megvalósulhat?

|

Az első Silent Hill rendezője szolgált erről örömteli információt.

Hirdetés

Minden idők egyik legjobb horrorszériájának tartják a Silent Hill-játékokat, éppen ezért fájhat annyira a rajongóknak, hogy az eddigi két filmadaptáció nem igazán sikerült minőségire (ez főleg a 2012-es Kinyilatkoztatásra érvényes). Vagyis immáron 10 éve, hogy új filmmel jelentkezett a franchise. A várakozásnak azonban hamarosan vége szakadhat.

Hirdetés

Még 2020-ban beszélt először a 2006-os első rész író-rendezője, Christophe Gans, hogy dolgozik egy új Silent Hillen, azóta viszont semmit nem hallottunk a projektről. Gans azonban nemrég adott egy interjút, amelyben elmondta, hogy már kész van a forgatókönyv az új filmhez, ami a játékokon alapul, és ami egyben a mai korban játszódna. Ezt még a pandémia lezárásának idején tudta megírni és tökéletesíteni, a megfogalmazása azonban kissé trükkös, mivel nem teljesen világos, hogy ez valóban jövőre jelenik meg, vagy csak szeretné, hogy ez jövőre jöjjön ki:

A Silent Hill egy kicsit olyan, mint az Alkonyzóna: egy negyedik dimenzió, egy hely, ahol bármi és minden megtörténhet. Dolgoztam mostanában egy új Silent Hillen, ami a 2023-as év Silent Hillje - mert a filmet jövőre mutatják be -, és ez nem egy olyan Silent Hill, ahogyan azt 2006-ban elképzeltem. Ez egy Silent Hill a mai közönség számára, miközben rendkívül tisztelettudó a franchise irányába is.

Bár a forgatókönyvön kívül nincsenek konkrét részletek a filmről, sem arról, hogy egyáltalán tényleg elkészül-e, ez egybeeshet a játékok állítólagos feltámasztásával, amelyet már egy ideje pletykálnak a gaming világban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.