Hirdetés

Elmarad idén a Halloween 3-D

|

Az új 3-D-s Halloween reboot idén elmarad. Bár a dátum fixre 2012.10.26. volt, Patrick Lussier bejelentette, hogy mégis eltolja a film megjelenését a vásznon. A forgatás már elkezdedődött, de most a híres zenész, Rob Zombie nélkül.

Hirdetés


A rendező Todd Farmer-t válaszotta írónak maga mellé, aki már a 2009-es re-make után elkezdte megírni a reboot-ot. Patrick Lussier-nek, és Todd Farmer-nek nem ez az első közös munkájuk, ugyanis a "Hellraiser" reboot-on is együtt dolgoznak, ami állításunk szerint idén fog a mozikba kerülni. Ez is az egyik kiváltó oka annak, hogy eltolják a Halloween 3-D vetítését. Mindketten nagyon bele vannak mélyülve teljesen a munkába, ezért úgy hozták meg a döntést, hogy a Halloween 3-D egy teljes évet fog késni. A rendező ragaszkodik a hagyományhoz, hogy a Halloween film, halloween-kor érje el a vásznakat. Patrick elmondása szerint, nagy költségvetésből készül, valamint ígéretes lesz, nem csak egy 3D-s látvány jelenetekkel összedobott film. Felkérték Rob Zombie-t, hogy csatlakozzon be a film készítésébe valamilyen módon, de a zenész minden ajánlatot elutasított. Elmondta a rendezőnek, hogy az előző két résszel lezárta az egészet, és nem folytatja többé semmilyen formában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.