Hirdetés

Ilyen élő szereplőkkel, magyarul a Family Guy főcímdala

|

A hamarosan debütáló 15. évad alkalmából magyar szinkronszínészek elevenítik meg a Griffin család ikonikus dalát.

Hirdetés

A Comedy Centralon csütörtökön, 21:00-kor magyarul bemutatkozó 15. évad alkalmából a csatorna összerántotta a sorozat szinkronszínészeit és leforgatta velük a Family Guy fülbemászó főcímdalát. A nem mindennapi família hangjait kölcsönző Dolmány Attila, Hamvas Dániel, Kerekes József, Schnell Ádám, Nemes Takách Kata (akit a videóban Tóth Kern Enikő helyettesít) és Vándor Éva öltenek sárga nyakkendőt és perdülnek táncra, hogy életre keltsék a revüműsorokat idéző, látványos főcím-jelenetet. A dalt pedig most először magyarul is meghallgathatjuk, ugyanis a szöveget is lefordították. 

Hirdetés

A Griffin család a 15. évadban sem fogja kímélni önmagát, de a nézőket sem. Többek között megtudhatjuk, hogy Glenn Quagmire miért kattant rá a Tinderre, Brian elszegődik Carter mellé vakvezető kutyának, Stewie gyermekdal szövegek írására adja a fejét, Peter pedig bemutat pár izgalmas könyvadaptációs paródiát, köztük egy Nagy Gatsby rapid bohózatot. De egyik sem annyira jópofa, mint a főcímdal magyarul, amelyben az animációs sorozat hazai színészei bújnak az általuk megszólaltatott figurák bőrébe (a videón alapból le van véve a hang, a jobb alsó sarokban tudjátok visszakapcsolni). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.