Hirdetés

Előbb jön a Hang nélkül 2., eltolták a Halálos iramban 9-et és a Minyonok folytatását

|

Lassan már nem tudjuk követni, hogy mi mikor érkezik.

Hirdetés

Néhány nagyobb stúdió ismét úgy látta jónak, ha variál kicsit a filmes naptárukon, ki kockáztatva, ki pedig újra elhalasztva néhány nagyobb premiert. Ennek köszönhetően most megtudtuk, hogy előbb jön a Paramount égisze alatt készült Hang nélkül 2. része, míg a Universal két nagy dobása, a Halálos iramban 9 egy picivel, a Minyonok folytatása viszont sokkal később érkezik. 

Hirdetés

A Hang nélkül 2. eredetileg még 2020 márciusában került volna bemutatásra, ám a horror-alkotás az első filmek között volt, amit a korona miatt eltoltak, először 2021. április 23-ra, majd 2021. szeptember 17-re. Ám a rajongók most örülhetnek, a stúdió ugyanis úgy látta jónak, ha kockáztatnak, és mégiscsak előbbre hozzák a film premierjét, méghozzá hónapokkal, hiszen az új premier dátuma immáron 2021. május 28.

Ezzel szemben a Universal nem látja ilyen optimistán a jelenlegi helyzetet a világban, amelynek köszönhetően a Halálos iramban 9 ismét elcsúszott, igaz, ezúttal nem drasztikusan, hiszen május 21-ről került át június 25-re, vagyis a tervek szerint még idén bemutatásra kerül Torettóék következő kalandja. Nem járt ilyen jól viszont a Minyonok folytatása, a Minions: The Rise of Gru, ami 2021. július 2-ről került át egészen egy évvel későbbre, 2022. július 1-jére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.