Hirdetés

Megérkezett a Halálos iramban 9. szinkronizált előzetese!

|

A franchise régi és új szereplői is megmutatkoznak a képsorokon.

Hirdetés

A Hobbs & Shaw után legközelebb visszatérünk a Halálos iramban-franchise, azaz a Fast Saga fővonalához, amikor Vin Diesel és Michelle Rodriguez főszereplésével tavasszal mozikba kerül a sorozat kilencedik része. Miután az első kedvcsinálóban bepillantást nyerhettünk a Toretto-féle családi idillbe, az imént közzétett teljes előzetes (ami mellé megérkezett a film plakátja is) már egyértelműen hozza a szériára jellemző elemeket.

Hirdetés

A hivatalos előzetes az ígéreteknek megfelelően egy a Halálos iramban-franchise köré épülő koncert keretében debütált, amelyet Miamiban tartottak meg a szereplőgárdával együtt. A képsorokat elnézve nagyjából kiderül, hogy mire számíthatunk a folytatásfilmben, és amellett, hogy kis túlzással visszatér benne mindenki, akinek valaha is köze volt a szériához (köztük a színészgárda két Oscar-díjasa, Charlize Theron és Helen Mirren), végre a Fast Saga egyik újoncaként bemutatkozó John Cena karakterét is megfigyelhetjük mozgásban. 

A Halálos iramban 9-et a franchise visszatérő rendezője, Justin Lin szállítja, és a tervek szerint 2020. május 21-én száguld be a hazai mozikba.

Szinkronizált:

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.