Hirdetés

Élőben, otthonról jelentkeznek a hazai sztárok az HBO új Instagram-sorozatában

|

Több más csatorna mellett a magyar HBO is elkészíti első karantén-sorozatát, azonban nem a tévéképernyőn, hanem az Instagramon teszi elérhetővé különleges, beszélgetős műsorát.

Hirdetés

Az Élőben otthonról címet viselő kísérleti projektben a hazai kulturális élet szereplői élőben válaszolnak majd a rajongók kérdéseire. A terv szerint kéthetente jelentkező Instagram-sorozat első adása április 16-án 18:00-kor lesz az HBO oldalán, ahol Döbrösi Laura - az Aranyélet és az Egynyári kaland szériák sztárja avat be minket kulisszatitkokba, színházi munkáiba, beszél hobbijairól vagy éppen arról, hogyan vészeli át a mostani helyzetet.

Hirdetés

Az Aranyélet, a Félvilág és az Örök tél színésznője, Döbrösi Laura a következőket mondta:

"Mindig is imádtam a közönséget, öröm nekik örömet okozni, akár egy villamosos szelfivel, akár egy kis beszélgetéssel. Ebben az elszigeteltség időszakában felértékelődik a találkozás élménye. Ezért voltam különösen boldog, amikor megkeresett az HBO ezzel a szuper feladattal".

Az Élőben otthonról következő adásaiban Ónodi Eszter (Aranyélet) és Rajkai Zoltán (Bradley Cooper és Mark Ruffalo állandó magyar hangja) is válaszol majd a rajongók kérdéseire.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.