Hirdetés

Előrelépés a Bioshock filmben

|

A Bioshock dizájnere, Ken Levine közelmúltban tett interjújában kitért arra is, hogy a népszerű játék vásznon való megelevenedése hogyan zajlana.

Hirdetés

A napokban rengeteg játékkal kapcsolatos filmhírről számolhattunk be, a Bioshock csak tovább erősíti a játékadaptációk remélhetőleg minőségi sorát. A Bioshock mesterét, Ken Levine-t hallhatjátok:

"Mondom, ez még mindig aktív dolog. Valami olyan, amiről sűrűn beszélünk, és napirendszerűen foglalkozunk vele. A filmipar azonban bonyolult - nem tudom megjósolni, hogy mi hogy fog alakulni, vagy éppen mi nem fog alakulni. De ez olyasmi, amiről aktívan beszélünk, és igen, jelenleg is dolgozunk rajta."

Nem is olyan régen, a 28 héttel később rendezője, Juan Carlos Fresnadillo tárgyalásokat folytatott Gore Verbinski-vel (Karib-tenger kalózai) és Wenthworth Miller-rel (Szökés, Kaptár: Túlvilág). A pletykák szerint az a terv, hogy a főszereplő nem csak egy kéz és egy fegyver lesz, mint a játékban.

Az IMDb oldalán Juan Carlos Fresnadillo van megjelölve rendezőként, 2013-as dátumot kapunk, és Ken Levine mint író van jelen.

Ezen adatok rengeteg kérdést vetnek fel mind játékos mind újságírói fronton: Wentworth Miller lesz a Bioshock film főszereplője? Gore Verbinski rendezi és Juan Carlos Fresnadillo mint segédrendező vagy producer vesz részt? Mikor érkezhet meg köreinkbe a film? És mennyiből készítik el? Valóban PG13-as besorolást kap?

Amint tudunk bármelyik kérdésre válaszolni, jelentkezünk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.