Hirdetés

Előzetesen a dokumentumfilm, mely Robin Williams utolsó napjait dolgozza fel

|

A legendás színész halálát helyezi fókuszba a Robin's Wish.

Hirdetés

Hat éve már, hogy a filmszerető közösséget megrázta a hír, miszerint Robin Williams saját kezűleg véget vetett életének otthonában. A depresszióval is kezelt, és korai Parkinson-kórban szenvedő színész utolsó napjait dolgozza fel Tylor Norwood dokumentumfilmje, a Robin's Wish.

Hirdetés

A filmben többek között Williams özvegye, Susan Schneider is megszólal, de karrierje során megismert munkatársai és barátai közül is lesznek, akik beszélnek a legendás színész életéről és annak utolsó időszakairól. A most érkezett előzetes is ebbe ad bepillantást.

A Robin's Wish szeptember elsején válik elérhetővé az Egyesült Államokban. Az HBO gyártásában egyébként készült már egy megható dokumentumfilm a színészről Robin Williams - Egy komikus portréja címmel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.