Hirdetés

Előzetesen Robert De Niro, Tommy Lee Jones és Morgan Freeman közös filmje

|

A The Comeback Trail a hetvenes évek Hollywoodjába kalauzol el minket.

Hirdetés

Manapság jó és igazán színvonalas Robert De Niro-filmeket látni ritka, mint a lakkozott radír, de azért a rajongók és a filmkedvelők figyelme nem lankad. A tavalyi megosztó Az ír után az Oscar-díjas színészlegenda a Nagypapa hadművelettel fog jelentkezni idén szeptemberben, ami első blikkre nem az a visszatérés lesz, amire mindenki vár. Ezen szeretne (?) változtatni a The Comeback Trail, amihez a minap kaptunk egy végtelenül pofás és szórakoztató előzetest.

Hirdetés

Ami azonnal szembetűnhet a The Comeback Trail kapcsán, az a roppantul színes színészgárda. De Niro mellett olyan színészek fognak felbukkanni, mint Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Eddie Griffin vagy éppen a Dokikból megismert Zach Braff. A történet 1974-be repít vissza minket az Álomgyárba, ahol két szőnyeg szélére került producer (De Niro és Braff) egy ócska westernfilmet igyekszenek összehozni, ahol meg akarják ölni az egyik színészt, hogy busás összegek üthessék a markukat.

A The Comeback Trail (ami egyben egy remake is az azonos című 1982-es film alapján) idén novemberben kerül a mozikba, habár a magyar forgalmazásról egyelőre nem tudni semmit. Ti mit szóltok, befizetnétek erre a filmre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.