Hirdetés

Előzetesen Tom Clancy regényének feldolgozása, a Bűntudat nélkül

|

Michael B. Jordan kezd bosszúhadjáratba a Jack Ryan-univerzum történetében.

Hirdetés

Tom Clancy író nevét valószínűleg nem kell bemutatni azoknak, akik rajonganak a hidegháborús-kémes sztorikért. A filmvásznon és a videójátékiparban egyaránt gyakran feldolgozott író művei közül most az 1993-as regényét, a Bűntudat nélkült filmesítik meg Hollywoodban, méghozzá Michael B. Jordannel a főszerepben. Az első előzetes megérkeztével pedig már bele is nézhetünk a produkcióba.

Hirdetés

Az előzetes a főhős, John Kelly eredettörténetére fókuszál, aki az Amerikai Egyesült Államok különleges egységének, a Navy Seal egyik katonája. A férfit óriási tragédia érte, amikor egy merénylet során elveszítette feleségét, Kelly pedig nem is tudja lezártnak tekinteni a történteteket egészen addig, amíg bosszút nem áll - ám ahogy az Tom Clancy történeteitől nem idegen, egy jóval nagyobb összeesküvés közepében találja magát a katona. Itt az ideje viszont belenéznünk a filmbe:

John Kelly eredettörténete a Jack Ryan-univerzum részét képezi, a karakter pedig Tom Clancy munkásságának egyik legnépszerűbb figurája. A Bűntudat nélkül rendezői székében egyébiránt az a Stefano Sollima ül, akinek a Sicario 2: A zsoldost, vagy épp a Gomorrah és ZéróZéróZéró sorozatokat is köszönhettük. Az Amazon saját gyártású filmje április 30-án debütál streamingplatformjukon, a Prime Videón.

Tom Clancy-rajongók (és mindenki más is)! Hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.