Hirdetés

Előzményt kap "A dolog"...

|

Az itthon csak "A dolog"-ként ismert sci-fi előzményének forgatása egy ideje már zajlik a legnagyobb rendben, így az Universal stúdió bátor szívvel számolt be nekünk a premierdátumról.

Hirdetés

A rendező elmondása szerint minden a legnagyobb jólétben halad, a produkció részei kezdenek összeállni, a szereplők listája sem hagyhat kivetni valót maga után, hiszen Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Jonathan Walker, Kim Bubbs és Adewale Akinnouye is szerepet kap benne.

Az Universal sajtóközleményében 2011. április 29-ét ejelölte meg, mint megrendíthetetlen premierdátumot. Személy szerint engem érdekel az előzmény, és titeket?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.