Hirdetés

Előzménytörténetet kap az új Batman Rébusza

|

A képregényként érkező történetet maga a Rébuszt életre keltő színész, Paul Dano fogja megírni.

Hirdetés

Mostanra talán már igen sokan megnézték Matt Reeves új Batmanjét, és akiknek elnyerte a tetszését, azok valószínűleg egyetértenek abban, hogy Paul Dano Rébusza is kellett ahhoz, hogy a sztori ilyen jól süljön el. Dano alakítása, az új Rébusz sorsa pedig annyira megihlette a DC-t, hogy idén ősszel saját előzménytörténetet kap a karakter egy különálló képregényben.

Hirdetés

A Riddler: Year One-ra keresztelt projekt már csak abból a szempontból is kuriózum lesz, hogy nem más, mint Dano fogja megírni a történetét. A színész korábban a 2018-as Vadon című filmben már kipróbálta magát íróként - és rendezőként is - úgyhogy nem lesz teljesen újdonság számára ez a műfaj.

Dano már csak azért is tökéletes választás erre a szerepkörre, hiszen láthatóan sikerült beleélnie magát Rébusz nehézségeibe, küzdelmeibe. Az előzménytörténet természetesen a karakter radikalizálódását fogja elmesélni, és valószínűleg sok új részletet megismerhetünk nemcsak belőle, de Gothamből is. A színész az Entertainment Weeklynek is megerősítette azt, hogy néha nem tudta elengedni a szerepet, ami álmatlan éjszakákat eredményezett nála.

"Volt néhány éjszaka, amikor nem igazán aludtam olyan jól, mint szerettem volna, mert kissé nehéz volt kilépni ebből a karakterből. Nagyon sok energiát emészt fel, hogy beleéljem magam a szerepbe, úgyhogy néha benne kell maradnod, mert ez a ki- és belépés a karakterbe elég nehéz."

A Riddler: Year One 2022 októberében kerül a külföldi polcokra.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.