Hirdetés

Elrabolva 2 - A legelső hivatalos képek

|

Egy ideje nem hallhattunk a kellemes akciónak bizonyult Elrabolva folytatásáról, csupán annyit tudtunk, hogy idén jön. Most három új képpel bizonyíthatjuk, hogy valóban megvalósul!

Hirdetés

A Szállító 3 rendezője, Olivier Megaton hozza el számunkra a második Elrabolva-filmet, ami remélhetőleg megközelíti a nagy elődöt, és Liam Neeson szokásához híven ismét mindenen és mindenkin átgázol, hogy elérje célját. A főbb szerepekben Liam Neeson, Maggie Grace és Famke Janssen, a forgatókönyvet Az ötödik elem és A szállító részek írója, Robert Mark Kamen jegyzi, míg Luc Bessont ismét a produceri körökben üdvözölhetjük.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.