Hirdetés

Elrabolva 2 - Nemzetközi poszter

|

Napokban a 20th Centruy Fox kiadott egy gigászi nemzetközi posztert a következő Olivier Megaton filmhez, az Elrabolva 2-höz. Liam Neeson, Albánia, pisztoly, robbanás. Kell ennél több?

Hirdetés

Hivatalos történet: Liam Neeson visszatér Bryan Mills, a nyugalmazott CIA ügynök szerepében, aki az elöző részben sikeresen kiszabadította lányát, Kim-et (Maggie Grace) az Albán emberrablók karmai közül. A túszejtők egyikének apja (Rade Serbedzija) azonban bosszút esküszik fia haláláért, és egy családi vakáció alkalmával Bryan és felesége (Famke Janssen) a fogságába esnek. Bryan Kim segítségével sikeresen megszökik, és miután családját biztonságba helyezte, elindul, egymás után levadássza a rablóit. A film október negyedikén kerül a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.