Hirdetés

Elrajtolt a Bazi nagy görög lagzi 3 forgatása

|

Nia Vardalos ezúttal már nemcsak a főszerepet, hanem a rendezést is elvállalta.

Hirdetés

A Bazi nagy görög lagzi a 2000-es évek egyik legkellemesebb romantikus vígjátéka volt, amit 14 év után a második résszel folytattak. Hogy annak mennyire volt létjogosultsága, arról a kritikánkban is elméláztunk. 2022-ben viszont már azt is tudjuk, hogy nem kell újabb másfél évtizedet várni a következő részig, köszönhetően Nia Vardalos közösségi médiás aktivitásának.

Hirdetés

Vardalos ugyanis az Instagramján osztott meg egy videót, melyben megerősítette, hogy éppen a harmadik részt forgatják Görögországban:

Vardalos az eddigi filmekben főszerepben, illetve íróként brillírozott, azonban ezúttal már rendezőnek is beáll. Hogy ezúttal mégis ki fog megházasodni görög módra, arról csak találgatni tudunk. A legbiztosabb tipp Paris (Elena Kampouris) lehetne, a főszereplők lánya, aki a második film végén éppen egyetemre készül. Ám ez annyira sablonos történet lenne, hogy minden bizonnyal valami nagy csavarral állnak elő végül Vardalosék. Vagy marad a papírforma. 

Ti örültök, hogy elkészül a Bazi nagy görög lagzi 3?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.