Hirdetés

Elrajtolt az élőszereplős One Piece sorozat forgatása

|

A már több mint 1 000 epizódnál járó anime és manga történet élőszereplős változata egy lépéssel közelebb került a premierhez.

Hirdetés

Még két éve számoltunk be róla, hogy a Netflix fogja adaptálni az immár 25 éves One Piece című mangát, amit élő szereplőkkel akar közelebb hozni a streaming platform a nézőkhöz. Az 1997-ben elrajtoló manga már több mint 1 000 epizódot termelt ki magából, és az anime adaptáció sincs lemaradva ettől a számtól, ám az élőszereplős verziónak egyelőre meg kell majd elégednie 10 résszel.

Hirdetés

Az eredeti bejelentés óta teljes titoktartás övezte sokáig a projektet, mígnem tavaly végre bejelentették a színészeket: Emily Rudd Namit, Jacob Romero Gibson Usoppot, Inaki Godoy Luffyt, Taz Skyler pedig Sanjit fogja alakítani. Az adaptációban természetesen a One Piece alkotója, Oda Eiicsiró is közreműködik executive produceri szerepkörben.

Két év hallgatás után végre újabb mérföldkőhöz érkezett a projekt, ugyanis a Netflix Geeked a Twitteren osztott meg képeket, melyek a forgatás elrajtolásáról árulkodnak. Az egyik fotón a Luffyt megformáló Inaki Godoy látható, aki One Piece pólóban élvezi a napsütést.

Egyelőre premierdátummal még nem tudott szolgálni a streaming óriás, de valószínűleg 2022 végén, vagy jövő év elején kaphatjuk meg ezt az új víziót. Bár idáig nem kaptunk igazán minőségi élőszereplős adaptációkat mangákból, illetve animékből, mit gondoltok, a One Piece végre megtörheti ezt a csúnya szériát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.