Hirdetés

Itt az első hivatalos fotó John Cenáról a Halálos iramban 9-ből

|

A színész egy szülinapi felköszöntés alkalmából látható az említett képen.

Hirdetés

Egy ideje már nem nagyon hallhattunk semmit John Cenáról az éppen forgatás alatt álló Halálos iramban 9. kapcsán, viszont ez a minap megváltozott. Habár még mindig homály fedi, hogy pontosan milyen karaktert fog alakítani az ex-pankrátor (akinek egyébként még a nevét sem tudjuk), egy a közösségi médiára kiposztolt fotó alapján azért gyanítható valamilyen erősebb kapocs az autópornó-széria korábbi karaktereivel - vagy az egész egy átverés, és egy durva főellenfelet fog játszani. Mindenesetre nem erről árulkodik a kép.

 

Hirdetés

Michelle Rodrigueznek, azaz Mrs. Alphának július 12-én volt a születésnapja, és ennek apropóján, a forgatás végeztével az egész stáb fel is köszöntette a kezdetektől velünk lévő Lettyt. Az eseményen egy közös fotó is született, amin látható a filmsorozat apraja-nagyja: Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Vin Diesel, a rendező Justin Lin, Ludacris, Michelle Rodriguez, leghátul pedig maga Cena vigyorog. Szóval ezzel nem csak Rodriguez születésnapi köszöntőjéről rántották le a leplet, hanem egyben John Cena első hivatalos felbukkanásáról, valamint Jordana Brewster visszatéréséről is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday @MRodOfficial. #FastFurious Repost from @JordanaBrewster: So much ❤️

Fast & Furious (@fastandfuriousmovie) által megosztott bejegyzés,

A Halálos iramban 9. jövőre, a tervek szerint 2020 májusában kerül majd a mozikba. Ti mit gondoltok, milyen karaktert fog Cena életre kelteni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.