Hirdetés

Emlékmás remake - Colin Farrell lesz Schwarzi utódja

|

A Columbia Pictures nagyon is elszánt, ha a Schwarzenegger egyik nagy dobásának tekintett Emlékmás feldolgozásáról van szó, és már ki is szemelte Arnold utódját a szerepre.

Hirdetés

Minden visszakozásom ellenére hivatásom ismertetni a remake tulajdonságait, egyszóval a száraz tények: a produceri munkálatokat az a Neal H. Moritz látja majd el, aki a Vas és a Nyolc tanúban is hasonló dolgokat követett el, míg a rendező az Underworld és a Die Hard 4 üdvöskéje, Len Wiseman lesz.

A forgatókönyvért Kurt Wimmer felel, aki olyan filmek szkriptjét tette le a közelmúltban, mint a Salt ügynök, vagy épp a Törvénytisztelő polgár. Kurt és a rendező is szerette volna lehűteni a kedélyeket és elmondták, hogy az Emlékmás ezen változata nem csupán egy feldolgozás lesz, hanem kis is egészítik azt. De akkor miért a remake szó, nem tudnak előállni új tervvel? Nincs ihlet ezért visszanyúlnak, mint az manapság olyannyira felkapott lett? Egy bizonyos. Nevezzetek begyöpösödöttnek, de Arnold Schwarzenegger helyét sosem fogják tudni pótolni nem hogy Colin Farrell-lel, de mással sem.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.