Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - egy tanár a spoilerekkel tartja sakkban a diákjait

|

Egészen elképesztő és egyben nagyon poénos, hogy egy amerikai pedagógus hogyan tartja fenn a figyelmet az óráin.

Hirdetés

Azt hittük, már mindent láttunk a Marvel Studios alkotásaival kapcsolatban, de minden egyes alkalommal meg tudnak minket lepni valamivel. Most éppen egy olyan hír kering az interneten, hogy egy New York-i középiskola egyik tanárja, név szerint Rebecca Shamsian azzal tartja kordában a diákjait, és veszi rá őket, hogy figyeljenek az angolóráin, hogy a rossz magaviselet vagy órazavarás miatt minden egyes alkalommal egy Végjáték fordulatot elspoilerez nekik. Habár már több mint egy hete mozikban nézhető a film, még sok olyan Marvel-rajongó van, akik nem jutottak el addig, hogy megnézzék azt.

 

Hirdetés

Shamsian elmondása szerint rendkívül jól működik a módszer, a diákok valóban sarokba szorítva érzik magukat az ilyen helyzetekben, és abbahagyják a rosszalkodást, zavarást. A tanárnő így nyilatkozott pontosabban az eset kapcsán:

"A lelkére kötöttem [egy diáknak], hogy ha nem hagyja azonnal abba az órazavarást, akkor elmondok neki egy Végjáték spoilert. Láttam, hogy a szeme kitágult, és rögtön becsukódott a szája, és a feladatára kezdett koncentrálni. Teljesen őszintén nem tapasztaltam még ilyen gyorsan ható módszert egy diákon…"

A hír hallatán elsőre nem is tudtuk, hogy nevessünk vagy sírjunk rajta, hiszen onnan nézve, hogy mi már láttuk a filmet (itt olvashatjátok el kritikánkat), egy jóízűt nevettünk a dolgon, de belegondolva, hogy ténylegesen milyen hatást ért el ez a módszer, hidegrázó is egyben. Egy biztos, a diák megcsinálta a feladatát, és biztosra vesszük, hogy ezek után kétszer is meggondolja, hogy zavarni szeretné-e az angolórát, vagy sem.

Ti alkalmaznátok ilyen drasztikus módszert a diákokkal szemben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.